Daut Haradinaj: Kodrës së Trimave do të ia kthejmë namin historik

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 12:24 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj, është takuar me banorët lagjeve, Kodra e Trimave, Bardhosh dhe Kolovicë. Para tyre tha se projektet e tij janë të planifikuara mirë dhe lehtë të arritshme.

Teksa ka folur për problemet që ballafaqohen lagjet e Prishtinës, Haradinaj tha se problemet mund të zgjidhen me pak buxhet.

Haradinaj theksoi se Kodrës së Trimave duhet t’i lejohet legalizimi i objekteve dhe ndërtimi i lartë. ‘Rritja e koeficientit të ndërtimit i jep mundësi për zhvillim kësaj lagjeje’, u shpreh ai.

Njoftimi i plotë:

Edhe pse jemi në vitin 2021, Kodra e Trimave ende nuk ka palestër sportive, nuk ka biblotekë, ndriçim e Shtëpi të Kulturës. Kodrës së Trimave duhet t’i lejohet legalizimi i objekteve dhe ndërtimi i lartë. Rritja e koeficientit të ndërtimit i jep mundësi për zhvillim kësaj lagjeje. Programi ‘e para Prishtina’, kësaj lagje i jep mundësi për zhvillim dhe trajtimin e merituar që i ka munguar në qeverisjet e kaluara.

#eparaPrishtina

#punamarë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme