73 ankesa dorëzohen në PZAP pas rezultateve përfundimtare

Prishtinë | 08 Nën 2019 | 08:48 | Nga Ekonomia Online

Komisioni Qendror Zgjedhor dje shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhje të 6 tetorit 2019.

Pas kësaj të gjitha partitë garuese kanë afat 24 orë të paraqesin ankesat e tyre në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Kryesuesi i Sekretariatit të PZAP-së, Mul Desku, tha se deri më tani janë paraqitur gjithsej 73 ankesa.

Partia që më së shumti ka dërguar ankesa është Samostalna Liberalna Stranka (SLS) me 42 sosh. E pasuar nga LDK-ja me 18.

Ja lista e plotë e apeleve te paraqitura kundër Rezultatit Përfundimtarë te Zgjedhjeve te 6 tetorit 2019:

Samostalna Liberalna Stranka – SLS

  1. 42 apele,

Lidhje Demokratike e Kosovës – LDK

  1. 18 apele

Partia Demokratike e Kosovës – PDK

2 Apele,

Partia Demokratike e Ashkanlive te Kosovës – PDAK

  1. Apel,

Nisma – AKR – PD

  1. Apele ,

Partia Kosovskih Serba – PKS

  1. Apele,

Koalicioni Vakat

  1. Apel,

KDTP

  1. Apel,

Lëvizja Vetëvendosje – LVV

  1. Apel,

Gjithsej deri me tani 73 apele.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme