Ferat Shala: Hetem Sopi njëri prej aktivistëve më aktivë të PDK-së

Prishtinë | 24 Jan 2021 | 18:24 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për deputet i PDK-së Ferat Shala gjatë viteve të studimeve në Mitrovicë ka njohur shumë studentë nga Theranda, në mesin e tyre edhe Hetem Sopin, inxhinier i teknologjisë.

Hetemi veçohej sidomos me batuat e tij gazmore, por edhe për angazhimin e tij atdhetar nëpër organizimet që i bënim në organizatat ilegale.

Gjatë kohës së luftës ai rreshtua në njësitet e zonës së Therandës, ku dhe u plagos, por ai nuk u dha për asnjë moment. Sot ai është njëri prej aktivistëve më aktivë të Partisë Demokratike të Kosovës.

Të ngjashme