Mblidhet Kryesia, vendos për grupet e miqësisë e përfaqësimin në organizata ndërkombëtare

Prishtinë | 18 Shk 2020 | 11:19 | Nga Hasan Hoti

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, me shefat e Grupeve Parlamentare, raporton Ekonomia Online.

Në këtë mbledhja do të shqyrtohen: Propozimi për formimin e grupeve të miqësisë dhe Propozimi i  anëtarëve në delegacione për përfaqësim të Kuvendit në organizata ndërkombëtare.

Ndërsa si pikë e tretë do t’i lihet hapësirë shqyrtimit të kërkesave të mundshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme