Nuk ka kuorum për përzgjedhjen e Auditorit të Kosovës

Prishtinë | 06 Gus 2021 | 13:31 | Nga Ekonomia Online

Kuvendi nuk pati kuorum që ta vendosë në rend të ditës përzgjedhjen e Auditorit të Kosovës, raporton Ekonomia Online.

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, diskutoi mbi përzgjedhjen e auditores nga propozimi i presidentes, duke shtuar se ka nguti dhe presion në këtë proces.

“Ka kaluar propozimi i presidentes për përzgjedhjen e auditores, nuk e di pse duhet me u thirr një mbledhje dhe me kaq presion me kalua kjo, ku dihet që është një zyrë që është duke punuar e auditorit”, tha deputetja Bajrami.

Të ngjashme