PDK-ja përmbyll zgjedhjet në 200 nëndegë

Prishtinë | 23 Dhj 2018 | 19:49 | Nga Ekonomia Online

Partia Demokratike e Kosovës po vazhdon mbajtjen e zgjedhjeve të brendshme ku po zgjedhen strukturat e reja partiake për jetësimin e platformës politike të kryetarit Kadri Veseli në Dekadën e Re.

Nga 1200 nëndegë sa ka PDK-ja, deri këtë të diel janë mbajtur zgjedhjet në 200 prej tyre, ndërkaq pjesëmarrja e qytetarëve në gjitha kuvendet shihet të jetë e madhe, ku më shumë se 10 mijë qytetarë kanë marrë pjesë deri tani në procesin zgjedhor.

Gjatë dy ditëve të këtij vikendi janë mbajtur 50 kuvende zgjedhore në komuna të ndryshme, ku pjesëmarrja e qytetarëve të interesuar për tu bërë pjesë e PDK-së në Dekadën e Re është shumë e madhe.

Në nëndegën e lagjes Arbana në Prizren kanë marrë pjesë 256 delegatë të profileve të ndryshme.

Procesi zgjedhor po vazhdon në të njëjtën kohë në të gjitha degët e PDK-së nëpër Kosovë, ndërsa në vazhdimësi PDK-së po i bashkëngjiten profile të ndryshme të intelektualëve, profesorëve dhe shumë profile të reja.

Të ngjashme