Qeveria miraton Projektligjin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Prishtinë | 08 Maj 2018 | 15:44 | Nga Valbona Bytyqi

Qeveria ka miratuar gjithashtu propozimin për t’i proceduar Kuvendit të Kosovës mendimin lidhur me Projektligjin për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Zv.kryeministri Fatmir Limaj ka paraqitur mendimin e qeverisë lidhur me projektligjin në fjalë, raporton Ekonomia Online.

“Qeveria ka vendosur që ta shqyrtojë dhe të japë opinionin e vet…. kemi ardhë në përfundim që qeveria të japë disa opinione. Qeveria ndahet në dy pjesë: pjesën e statusit të familjes dhe kompleksit dhe në anën tjetër është ajo për restaurimin, ndërtimin dhe konservimit të kullave të Jasharajve”.

“Për zgjedhjen e projektit për restaurimin, konservimit të kullave do të bëhet nga një komitet ndërministror që vendoset nga qeveria e Kosovës.”

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme