Tri ligje ishte dashur t’i miratonte Qeveria Kurti, sipas Dardan Sejdiut

Prishtinë | 26 Maj 2022 | 13:59 | Nga Ekonomia Online

Ish nënkryetari i Prishtinës dhe ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Dardan Sejdiu ka thënë se Qeveria e Kosovës është dashur së paku t`i kryej tri punë.

Nuk dihet nëse Sejdiu këtë reagim e ka shkruar lidhur me debatin për Trustin dhe protestën e sotme, por që sipas tij, tri ligje ish dashur të kryhen deri tash nga Qeveria e Kosovës.

Reagimi i plotë:

Tri punë është dashur të përmbyllen deri sot nga kjo qeveri:

1. Ligji për paga

2. Ligji për Sigurime Pensionale dhe Invalidore, dhe

3. Ligji për Sigurime Shëndetësore

Të ngjashme