Zëvendëskryeministri Abazi takoi shefin e Zyrës Diplomatike të Belgjikës

Prishtinë | 11 Shk 2020 | 18:34 | Nga Ekonomia Online

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Haki Abazi, priti në takim shefin e Zyrës Diplomatike të Belgjikës Jean – Louis Servais. 

Në takim u shprehen urimet për Qeverinë e re dhe u diskutuan hapat që do të merren në vazhdim.

Shefi i Zyrës Diplomatike të Belgjikës Jean – Louis Servais njëherit theksoi mbështetjen e Belgjikës ndaj Republikës së Kosovës.


Zëvendëskryeministri Abazi e falënderoi Servais për mbështetjen e vazhdueshme dhe gatishmërinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes të Zyrës Diplomatike të Belgjikës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme