Problemet me gjumin dhe vështirësitë gjatë natës

Prishtinë | 10 Mar 2023 | 20:03 | Nga Ekonomia Online

Secili nga ne ka dëshirë që të ketë një gjumë të mirë dhe të rehatshëm.

Ka shumë njerëz që kanë vështirësi në gjumin gjatë natës për arsye të ndryshme.

Disa kanë ankth dhe të tjerët nuk mund të gjejnë pozicionin e duhur.

Cilado çoftë arsyeja, gjumi i parehatshëm është shumë irritues dhe mund të ketë efekte në jetën gjatë ditës.

Got Any Sleeping Problem? Read My Natural Sleep X Review ...

Disa herë mund të ndjejmë ankth dhe kur kjo fillon të bëhet çështje kritike, ne ndoshta mund të kemi eksperiencë në simptoma të sindromës së ankthit të këmbës (RLS).

RLS është çrregullim i karakterizuar nga nxitja e parehatshme kur lëvizni këmbët, shkruan valetal.info. Dhe ndodhë zakonisht natën kur flini.

Simptomat e kësaj sindrome përfshijnë dridhje në këmbë, një nxitje të pakontrollueshme për t’i lëvizur ato dhe një ndjenjë shqetësimi në pushim. Simptomat janë më të rënda gjatë natës sesa gjatë ditës./ln

Të ngjashme