Prokuroria në Gjakovë gjatë muajit gusht ka ngritur 20 aktakuza kundër 20 personave

Prishtinë | 01 Sht 2022 | 09:27 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë muajit gusht 2022, ka ngritur 20 (njëzet) aktakuza, kundër 20 (njëzet) personave, për veprën penale “Dhuna në familje”.

Po ashtu, gjatë këtij muaji, prokuroria ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 14 (katërmbëdhjetë) personave të dyshuar si kryerës te kësaj vepre penale, të cilat janë aprovuar nga gjykata kompetente, dhe për momentin të njëjtit gjenden në paraburgim, dhe ndaj tyre është duke u zhvilluar procedura hetimore.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, është e angazhuar që të kryejë me seriozitet të lartë të gjitha rastet, e me prioritet të veçantë ato qe kanë të bëjnë me dhunën ne familje.

Të ngjashme