Prokuroria Speciale me aktakuzë kundër një personi për këtë vepër penale

Prishtinë | 03 Maj 2023 | 11:13 | Nga Ekonomia Online

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), njofton se ka ngritur sot, në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet B.K.

Prokuroria Speciale njofton se i pandehuri B.K. “akuzohet për veprat penale ‘’Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotropike dhe analoge në vazhdim’’  nga neni 267 paragrafi 3 lidhur me nenin 275 paragrafi 1 nënparagrafi 1.1 dhe 1.9  lidhur me nenin 77 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës, Lidhur me veprën penale ‘’Shpëlarja e parave’’ nga neni 302 të KPRK lidhur me nenin 56 paragrafi 1 nënparagrafi 1.1 të Ligjit nr. 05/L-096 për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit”.

Të ngjashme