Propaganda e ministrit që rritjen e varfërisë mundohet ta shesë si sukses

Prishtinë | 22 Qer 2024 | 17:43 | Nga Hykmete Bajrami

61 mijë familje në vendin tonë u subvencionuan për faturat e energjisë elektrike në gjashtë muajt e fundit. Financim ky komplet nga BE për familjet pa të ardhura ose me të ardhura të ulëta.

Pra Bashkimi Evropian është institucioni që duhet të falënderohet për këtë ndihmë e Qeveria Kurti me ministër Muratin duhet të mbahet përgjegjëse që përkundër faktit që erdhën në pushtet duke premtuar lirim të çmimit të energjisë elektrike e rritën atë deri në papërballushmëri për 61 mijë familje në Kosovë.

Falë politikave dhe mospunës së kësaj Qeverie, sot 61 mijë familje apo rreth 250 mijë banorë jetojnë në varfëri ekstreme dhe ministri i financave mundohet që këtë ta shesë si lavd.

Propaganda nuk kalon!

Të ngjashme