Pse njerëzit qëndrojnë në marrëdhënie të vështira?

Prishtinë | 28 Mar 2023 | 22:16 | Nga Ekonomia Online

Shumë shpesh ndodh që lidhjet të mos shkojnë ashtu siç duhet dhe të ketë mes çiftit vetëm grindje.

Gjithmonë në këso lloj rastesh njëri është më i fiksuar pas lidhjes dhe nuk e pranon assesi ndarjen.

Por arsyet që e bëjnë njërin partner të mos heq dorë nga marrëdhëniet e vështira janë si: vetëbesimi i ulët, frika e vetmisë, shpresa se partneri i tyre mund të ndryshojë, aspekti financiar, si dhe fëmijët, njofton Klan Kosova.

Këto mund të jenë vetëm disa nga arsyet që e shtyjnë njërin partner të qëndrojë në këto lloj lidhjesh.

Të ngjashme