Rregulli 5-orësh që përdoret nga njerëzit më të suksesshëm në botë

Prishtinë | 16 Maj 2024 | 01:31 | Nga Ekonomia Online

Mendoni për dikë që është mjaft i suksesshëm. Bill Gates? Oprah Winfrey? Elon Musk?

Disa emra që ju vijnë në mendje, të gjithë përdorin rregullin 5-orësh.

Suksesi, në vetëm një orë në ditë

Rregulli 5 orësh vetë është mjaft I thjeshtë, dhe përdoret nga njerëzit e suksesshëm.

Ndani një orë në ditë për cdo ditë pune (një orë + 5 ditë pune = 5 orë) për tu bërë të devotshëm ndaj leximit.

Shtoni një orë në ditë lexim, mësim, ose praktikë të atij qëllimi që dëshironi të arrini në fushën tuaj. Dhe ja ku është!

Arsyeja se pse rregulli 5-orësh është aq efektiv ndahet në dy arsye:

E para, kur punoni më shumë dhe më gjatë nuk do të thotë se ju jeni duke punuar më mencur. As edhe afër. Puna e mencur don kohë për tu mësuar se sa për tu bërë. Kjo do t’iu ndihmojë të fokusoheni në zhvillimin personal tuajin.

A mendoni se leximi I 50 librave në vit nga Bill Gates ka lidhje me projektet e tij?

Së dyti, asgjë nuk e mposht një ekspert.

5 orë, 3 mënyra

  1. Lexo
  2. Mendo
  3. Eksperimento
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme