Selimi: Shqiptarët nuk kanë frikë nga kërcënimet e Serbisë

Prishtinë | 03 Shk 2017 | 08:13 | Nga

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, e ka kritikuar qeverinë se nuk po vepron kundër interesave të Serbisë në Kosovë.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Selimi ka theksuar se kjo qeveri dhe kryeministri Mustafa asnjëherë deri më tani nuk ka vënë përballë Serbisë as muskujt e as ligjin.

Ai ka thënë se përballë Serbisë kërcënuese dhe agresore, udhëheqësit e shtetit të Kosovës po sillen në mënyrë nënshtruese.

Selimi ka thënë se Kosova e ka vetëm qeverinë dhe presidentin të dobët dhe të nënshtruar ndaj Serbisë. “Kosova dhe shqiptarët nuk kanë frikë as nga Serbia e as nga kërcënimet e saj”, është shprehur Selimi.

Ai ka bërë thirrje të fillojnë procedurat e formimit të Forcave të Armatosura, pavarësisht prej kundërshtimeve të Serbisë.

“Serbia është arsyeja kryesore se përse ne duhet të kemi ushtri të fortë dhe të përgatitur mirë”, ka thënë Selimi.

Të ngjashme