Shkëmbimi tregtar Rusi-BE shënon rritje me 43 për qind

Prishtinë | 14 Pri 2017 | 15:26 | Nga

Sipas të dhënave të Shërbimit Federal Doganor të Rusisë (FTS), krahas shkëmbimit të përgjithshëm tregtar, eksporti i Rusisë në BE për periudhën e njëjtë është rritur për 48 për qind, në 26.6 miliardë dollarë.

Shkëmbimi tregtar mes Rusisë dhe Bashkimit Evropian (BE) në dy muajt e parë të këtij viti, është rritur për 43 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, ndërsa është rritur në 36.4 miliardë dollarë.

Sipas të dhënave të Shërbimit Federal Doganor të Rusisë (FTS), krahas shkëmbimit të përgjithshëm tregtar, eksporti i Rusisë në BE për periudhën e njëjtë është rritur për 48 për qind, në 26.6 miliardë dollarë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme