​Shkyçen nga shërbimi i ujit konsumatorët me borxh 500 deri në 3 mijë euro

Prishtinë | 08 Kor 2024 | 14:49 | Nga Ekonomia Online

Kompania Regjionale e Ujësjellësit “Prishtina” ka shkyçur nga shërbimet e furnizimit me ujë të pijshëm në Prishtinë dhe rrethinë konsumatorët me borxhe 500 deri 3 mijë.

“Shkyçen nga shërbimet e furnizimit me ujë të pijshëm në Prishtinë dhe rrethinë, konsumatorë me borxhe prej 500-3000 euro, amvisëri e biznese”, thuhet në njoftimin e ujësjellësit.

Sipas kësaj kompanie nuk do të ketë ujë për ata konsumatorë që nuk i kryejnë obligimet e tyre për shërbime të ujit.

Të ngjashme