Shtohen nënoficerët e FSK-së

Prishtinë | 12 Mar 2023 | 15:12 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se janë shtuar nënoficerët – liderë të certifikuar të togjeve në radhët e FSK-së.

Mehaj ka shkruar se është përmbyllur me sukses të lartë edhe certifikimi i një gjenerate të re me realizimin e Kursit të Avancuar të Liderit.

“Ky kurs realizohet mbi bazën e modelit të edukimit të Ushtrisë Amerikane dhe ka për qëllim zhvillimin e njohurive dhe ngritjen e aftësive profesionale të nënoficerëve për Udhëheqës togu dhe Rreshter togu”, ka shkruar Mehaj.

Postimi i plotë:

Shtohen nënoficerët-liderë të certifikuar të togjeve në radhët tona!
Krahas Kursit për Sniper, në KDS është përmbyllur me sukses të lartë edhe certifikimi i një gjenerate të re me realizimin e Kursit e Avancuar të Liderit.
Ky kurs realizohet mbi bazën e modelit të edukimit të Ushtrisë Amerikane dhe ka për qëllim zhvillimin e njohurive dhe ngritjen e aftësive profesionale të nënoficerëve për Udhëheqës togu dhe Rreshter togu.
Vazhdojmë tutje drejt sukseseve të radhës!

Të ngjashme