Si do të dukeshin fotografitë bardhë po të ishin me ngjyra?

Prishtinë | 14 Mar 2023 | 20:27 | Nga Ekonomia Online

Kur i hapni librat e zakonshme në të gjitha ato ju shihni fotografi që janë bardhë e zi, të cilat për dike duken të mërzitshme.

Bright Side shkruan se ndoshta kjo është një nga arsyet që disa njerëz kanë harruar që ishin të vërtetë paraardhësit tuaj bashkë me gëzimet dhe hidhërimet që kishin.

Për të ndjerë më shumë për ta përdoruesit e internetit kanë rikthyer disa fotografi bardhë e zi në përdorim duke i bërë ato me ngjyra.

Këtu më poshtë keni disa prej tyre:

NOVEMBER 24: Actress Elizabeth Taylor poses for a portrait on the set of the movie “Giant” which was released on November 24, 1956. (Photo by Frank Worth, Courtesy of Capital Art/Getty Images)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme