Si ta mbash me sharm një shall në kokë

Prishtinë | 12 Mar 2023 | 21:32 | Nga Ekonomia Online

Pothuajse asgjë tjetër nuk të jep aq lehtësisht një pamje të veçantë.

Mund të shndërrohesh në një femër hipike, ose në një zonjë elegante. Vetëm me një shall. Në kokë.

Shalli në kokë është një element i vjedhur nga vitet ’50, por në epokat në vazhdim është përdorur në forma të ndryshme.

Me një shall në kokë kthehesh në një femër elegante dhe tërheq vëmendje duke u dukur vërtet shumë bukur.

Shikoni disa modele për t’u frymëzuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme