Sindikata e Policisë së Kosovës pranohet në Këshillin Evropian të Sindikatave – pro votojnë edhe Spanja, Greqia dhe Qipro

Prishtinë | 18 Maj 2023 | 09:06 | Nga Ekonomia Online

Sindikata e Policisë së Kosovës është anëtarja më e re e Këshillit Evropian të Sindikatave Policore (CESP).

Pranimi I sindikatës së policisë është bërë gjatë kongresit të mbajtur në Romë të Italisë, transmeton KlanKosova.tv.

“Të gjithë përfaqësuesit e shteteve anëtare të Evropës si dhe shtetet që ende nuk e kanë njohur Republikën e Kosovës si Spanja, Greqia dhe Qipro votuan unanimisht për pranimin e Sindikatës së Policisë së Kosovës si anëtare me të drejta të barabarta në CESP”, thuhet në njoftimin e sindikatës kosovare të policisë.

“Pranimi i Sindikatës së Policisë së Kosovës në familjen e sindikatave Evropiane është arritje e madhe për Policinë e Kosovës për garantimin e të drejtave social-ekonomike dhe ligjore”.

Kryesia e Sindikatës së Policisë së Kosovës, e drejtuar nga kryetari Imer Zeqiri ka qëndruar në Romë që është mbajtur më 16 maj.


May be an image of 11 people, people studying and table

May be an image of 5 people, people studying and text

Të ngjashme