Statuti i Asociaconit, shumë zhurmë për asgjë!

Prishtinë | 06 Qer 2024 | 19:14 | Nga Ismet Kryeziu

Refuzimi i qeverisë për të kërkuar interpretimin e Gjykatës Kushtetuese mbi statutin e asociacionit është mungesë besimi në gjykatë ose lojë politike elektorale e qeverisë. Të njëjtën lojë të cilën po e bën edhe opozita.

Përndryshe nëse Gjykata Kushtetuese e pranon këtë statut të asociacionit si valid e në harmoni me kushtetutën, kjo do të mbetet përgjegjësi e gjykatës dhe jo e politikës.

Unë më shumë besoj në pavarësinë dhe korrektësinë e Gjykatës Kushtetuese, se sa në një interpretim politik të kësaj qeverie apo secilës qeveri politike.

Të ngjashme