Instagrami zgjat deri në katër orë transmetimin e drejtpërdrejt të videove

Prishtinë | 28 Tet 2020 | 12:22 | Nga Ekonomia Online

Instagrami ka prezantuar disa karakteristika të reja për të inkurajuar përdoruesit që të transmetojnë drejtpërdrejt videot e tyre në këtë platformë.

Kjo platformë e mediave sociale ka zgjatur kufirin e videove të drejtpërdrejta deri në katër orë nga një orë sa ishte më herët, shkruan të mërkurën “Gadgets360”.

Po ashtu, është shtuar mundësia e arkivimit të këtyre videove të transmetuara drejtpërdrejtë dhe ato të ruhen deri në 30 ditë.

Të ngjashme