Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Fuqizimi i studentëve për një të ardhme më të ndritshme

Prishtinë | 19 Maj 2023 | 11:20 | Nga Ekonomia Online

Arsimi është një shtytës kryesor i zhvillimit personal dhe shoqëror.

Kur bëhet fjalë për institucionet që janë të përkushtuara për të ofruar arsim të jashtëzakonshëm, Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni– Universum International College janë dy emra që bien në sy. Këto institucione janë të përkushtuara për të fuqizuar studentët për një të ardhme më të ndritur, duke i përgatitur ata të lulëzojnë në një botë që ndryshon vazhdimisht.

Si ASU ashtu edhe UNI kanë prioritet suksesin dhe mirëqenien e studentëve. Ata ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse, duke përfshirë këshillimin akademik, këshillimin për karrierë, tutorim dhe programet e mirëqenies, për të ndihmuar studentët të lulëzojnë akademikisht, përsonalisht dhe profesionalisht.

Për më tepër, ASU dhe Uni– Universum International College janë të njohur për kampuset e tyre të gjalla dhe dinamike, të cilat u ofrojnë studentëve objekte më të avancuara, teknologji të avancuara dhe burime moderne për mësim, kërkim dhe inovacion.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni UNI – n në facebook & instagram.  

Të ngjashme