Vazhdon mbështetja e MAPL-së për komunat në financimin e projekteve kapitale

Prishtinë | 22 Shk 2017 | 11:19 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për bashkë-financimin e projektit “Asfaltimi i rrugës Qestaj – Goqaj” në Komunën e Junikut.

Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe Kryetarit Kuçi, u realizua në kuadër të mbështetjes së MAPL-së për financimin e projekteve kapitale në Komunat e Kosovës.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme