Zbulojeni a po ju tradhton gruaja me kolegët

Prishtinë | 08 Kor 2023 | 00:08 | Nga Ekonomia Online

Në vendet e punës gjithmonë janë krijuar lidhje, sidomos jashtëmartesore.

Edhe pse meshkujt mbajnë vendin e parë për tradhti bashkëshortore në punë, edhe femrat nuk mbeten pas. Ja disa shenja paralajmëruese:

1. Kur e pyesni në lidhje me punën, ndryshon bisedë

Ekspertët thonë se nëse dikush ju fsheh diçka, përpiqet të anashkalojë bisedat. Nëse ajo e bën shpesh këtë gjë, nuk dëshiron ta tradhtojë fytyra, se në vendin e punës ajo ka krijuar një lidhje me një kolegë.

2. Kalon më shumë kohë në punë

Në raste urgjente, edhe mund të qëndrosh më shumë në punë, por nëse ka mundësi për t’u larguar dhe nuk e bën, diçka nuk shkon. Kaq pasion e ka punën? Filloni dyshoni!

3. Ju shmang në krevat

Nëse kjo gjë përsëritet më shumë se duhet, sërish diçka nuk shkon. Ju e ndjeni se dëshira e saj seksuale nuk është më si dikur. Kolegu ka ndikuar? Hiqini dyshimet!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme