Aforizma nga Charles Spurgeon

Prishtinë | 07 Qer 2023 | 22:01 | Nga Ekonomia Online

Charles Spurgeon (1834 – 1892) ishte pastor dhe shkrimtar britanik.

Gjeni disa nga aforizmat më të spikatura nga ai:

Ata që nuk bëjnë asgjë, zakonisht janë të parët që kritikojnë për çdo gjë.

Një gojë gjithmonë hapur, na bën të mendojmë për një mendje gjithmonë bosh.

Kush beson vërtetë e gjen gjithmonë një rrugë, e nëse nuk e gjen e ndërton.

Gabimet bëhen të mëdha aty ku dashuria është e vogël.

Njerëzit nuk do të bëhen kurrë të mëdhenj në teologji derisa të bëhen të mëdhenj në vuajtje.

Është një kurorë të cilën koka e askujt përveç jush nuk mund ta mbajë kurrë. Ka një vend në të cilin askush përveç teje nuk mund të ulet. Ka një harpë që do të heshtë derisa gishtat tuaj të godasin telat e saj.

Kurrë nuk mund të pushoj së habituri pse Zoti më ka zgjedhur mua.

Të ngjashme