Aforizma rreth martesës dhe seksit

Prishtinë | 19 Jan 2023 | 01:00 | Nga Ekonomia Online

“Nuk di asgjë rreth seksit, kam qenë gjithnjë e martuar” – Sari Gabor

“Marrëdhënia seksuale të jep atë intimitet që vetëm nëna ka me të porsalindurin” – Isabel Allende

“Barometri i dashurisë sime është seksi” – Philippe Starck

“Seksi dhe politika janë mjaft të ngjashme: nuk duhet të dish t’i bësh mirë që të mund t’i shijosh” – Barry Goldwater

“Shoku im i ngushtë ia mbathi me gruan time. Më duhet ta pranoj se më mungon shumë… ai” – Leopold Fechtner

“Askush nuk e njeh bashkëshortin derisa të martohet me të” – Gilbert Keith Chesterton

“Nuk mund të jesh lumturisht i martuar. Ose je i lumtur, ose i martuar” – Roberto Gervaso

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme