AGK-ja sot zgjedh kryetarin dhe anëtarët e bordit

Prishtinë | 06 Kor 2024 | 07:55 | Nga Ekonomia Online

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot mban Kuvendin Zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të organizatës.

Pikat e rendit të ditës:

11:00 Regjistrimi;

11:30 Hapja dhe nisja e punimeve të Kuvendit;

11:40 Prezantimi i raportit të punës dhe atij financiar korrik 2021-korrik 2024;

12:00 Propozimet dhe votimi për ndryshimet në Statutin e AGK-së;

12:30 Zgjedhja e komisionit 5 anëtarësh të punës;

12:40 Adresimet e kandidatëve për Kryetar;

12:50 Votimi dhe procesi i numërimit për Kryetar/e dhe Anëtarë të Bordit;

15:00 Shpallja e rezultateve.

Të ngjashme