Ana pozitive e të jetuarit vetëm

Prishtinë | 31 Jan 2023 | 00:20 | Nga Ekonomia Online

Të jetuarit vetëm mund të mos duket shumë interesante si ide, por ka shumë anë pozitive.

Idalia Kandelas, një ilustrues meksikan, ka krijuar një seri vizatimesh që pasqyrojnë ditën e femrave që jetojnë vetëm dhe janë të lumtura për këtë zgjedhje.

Me këto vizatime, autori shpjegon se ka një ndryshim të madh mes të ndjerit vetëm dhe të jetuarit vetëm.

Ata që jetojnë vetëm kanë komoditetin e qëndrimit si të duan nëpër shtëpi, pa mbyllur dyer dhe pa u shqetësuar nga zhurmat, mund të dalin e të kthehen kur të duan, të reflektojnë apo të argëtohen duke parë TV ose duke dëgjuar muzikë me volum të lartë etj.

Pra, nëse ju vjen keq për ata që jetojnë vetëm, mendojeni edhe një herë pasi të shihni vizatimet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme