Arrestohet shtetasi i Shqipërisë, duke përdorur identitetin e dikujt tjetër u pajis me letërnjoftim të Kosovës

Prishtinë | 12 Maj 2024 | 10:12 | Nga Ekonomia Online

Një person është arrestuar pasi dyshohet se ka përdorur identitetin e dikujt tjetër dhe ashtu është pajisur me letërnjoftim të Kosovës.

“VJEDHJA E IDENTITETIT DHE PAJISJA E QASJES /LEGALIZIM I PËRMBAJTËS SE RREME – Rr. Eliot Engel, Pejë 11.05.2024 – 14:15. Është arrestuar i dyshuari shtetas i Shqipërisë, për shkak se i njëjti duke përdorur identitetin e një personi tjetër, ishe pajisur me letërnjoftim të Republikës së Kosovës. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.”

Të ngjashme