Ata bëjnë gjithçka për foto perfekte (Foto)

Prishtinë | 05 Kor 2016 | 23:39 | Nga

Fotografët janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë që të realizojnë fotografi të përkryera

Të kapësh momente të bukura në çaste të caktuara, të veçanta dhe të rastësishme nuk është punë e lehtë.

Thënë ndryshe, të jesh fotograf nuk është aspak e lehtë, por kur është puna te momentet e caktuara, kjo punë bëhet edhe më e vështirë dhe të cilën nuk mund ta bëjë secili fotograf.

Ata kalojnë në çdo lloj sfide dhe rreziku, vetëm që të arrijnë të ”krijojnë” diçka të bukur.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi në të cilat mund të shihni se fotografët do të bënin çdo gjë për fotografi perfekte.

373105-650-1449557687-23

372855-650-1449557687-24

372555-650-1449557687-27

373705-650-1449557687-dedicated-photographers-11__700

372805-650-1449557687-25

373805-650-1449557687-dedicated-photographers-18__700

373755-650-1449557687-dedicated-photographers-14__700

372605-650-1449557687-35

373455-650-1449557687-upclose

373255-650-1449557687-extreme-photographers-63__7001

373205-650-1449557687-8

373355-650-1449557687-extreme-photographers-70__7001

372755-650-1449557687-44adme

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme