Bënë gara shpejtësie me vetura, policia dënon shoferët me gjobë 500 euro dhe 5 pikë negative

Prishtinë | 30 Maj 2024 | 18:57 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës ka marrë masa ligjore ndaj dy shoferëve pasi të njëjtit janë kapur duke bërë gara shpejtësie me vetura.

Siç njofton policia, ndaj dy kundërvajtëse u është shqiptuar gjoba prej 500 euro, pesë pikë negative si dhe masa mbrojtëse e ndalim vozitjes së automjeteve me veprim motorik në kohëzgjatje prej 12 muajsh.

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan, ka apeluar vozitësit që t’i respektojnë normat dhe ligjet e

trafikut rrugor, po ashtu inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të

shkaktohen në komunikacion të njoftojnë Stacionin më të afërm të policisë, apo përmes

aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E-mail: [email protected] dhe numrat

kujdestarë:192; 0385045047001.

Të ngjashme