Caktohet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Prishtinë | 03 Dhj 2021 | 18:32 | Nga Ekonomia Online

Gjyqtari i procedurës paraprake ka thirrur Konferencën e radhës për ecurinë e çështjes në çështjen gjyqësore kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit, do të mbahet të mërkurën, më 15 dhjetor, në orën 14:30, shkruan EkonomiaOnline.

Gjatë seancës dëgjimore, gjyqtari i procedurës paraprake do t’u kërkojë palëve përditësime, nëse ka, mbi çështjet e pazgjidhura nga Konferenca e Tetë e Statusit, dhe ajo me shkrim dhe me gojë parashtresat që kanë bërë për të.

Gjyqtari i procedurës paraprake do të kërkojë përditësime nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, mbrojtja dhe çështje në lidhje me pandeminë COVID19.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme