Çka ju ka ra zemra te themra!

Prishtinë | 14 Sht 2023 | 17:04 | Nga Ismail Tasholli

Gjate viteve t’90-ta, në një takim për gjendjen e vendit te Millosheviqit me intelektualet e Serbisë, këta te fundit racionalizojnë situatën, duke shprehur dilema dhe tutë për sanksionet ndaj vendit nga Perëndimi dhe rreth mundësisë së konfrontimit me NATO-n.

Millosheviqi në fund ua “heq” krejt dilemat intelektualeve dhe qytetarëve t’vet, me një idiomë pyetje “primitive”: ÇKA JU KA RA ZEMRA TE THEMRA.

Me demek a e dini ju kush është Serbia dhe cila eshte historia e saj. Dmth, me aludimin do t’ja dalim si gjithë.

Edhe juve ne Kosove, mos ju tutni konfrontimit me PERËNDIMIN.

Çka ju ka ra zemra te themra pash ni Zot, në t’drejtat tona jena!

Të ngjashme