CNN e radhit Prishtinën në mesin e 21 qyteteve që nuk vlerësohen sa duhet

Prishtinë | 09 Nën 2022 | 09:09 | Nga Ekonomia Online

Prishtina, kryeqyteti i Kosovës, është renditur në mesin e vendeve më të nënvlerësuara në Europë nga mediumi i njohur ndërkombëtar, CNN.

Kjo u bë në një artikull ku janë renditur 21 vendet që nuk vlerësohen aq sa e meritojnë.

Ballkani ka kaq shumë për t’i rekomanduar, nga ishujt e egër përgjatë bregdetit dalmat deri tek ecjet sfiduese nëpër vargmalet e tij. Dhe kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është jashtëzakonisht e nënvlerësuar, shkruan CNN.

Ajo ka një kulturë shumë të shprehur kafeneje, duke shërbyer kafe që do t’i bënte krenarë baristat më të mirë austriakë, shkruan mediumi amerikan.

Soma Book Station dallon nga tjerat. Ndërkaq, pishina e madhe në parkun e Gërmisë është një vendtakim gjatë verës, vijon shkrimi.

Të ngjashme