E jashtëzakonshme, Relax në Izrael!

Prishtinë | 18 Maj 2019 | 16:46 | Nga Ekonomia Online

Nga sot kompania Frutex filloi t’i  eksportojë lëngjet Relax në shtetin e Izraelit, duke iu bashkangjitur listës së vendeve ku eksportohen këto produkte.

Vetëm gjatë vitit 2019, Frutex është zgjeruar edhe në tregjet e Hungarisë, Francës, Kongos dhe Kenias duke bërë që produktet e kompanisë Frutex të jenë një ndër produktet më të shitura kosovare në botë. Këto brende tanimë mund t’i gjeni në katër kontinentet e botës: Europë, Afrikë, Azi e deri në Amerikë.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax të jetë një konkurrent i fortë në tregun ndërkombëtar dhe qëllimi i saj është që të rrit eksportin edhe në shumë vende të tjera të botës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme