Qeveria e tërheq dokumentin që zvogëlonte pagat e gjithë qytetarëve

Prishtinë | 12 Pri 2022 | 09:48 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se ka tërhequr dokumentin për ndryshimin e Politikave Tatimore. Murati ka bërë të ditur se dokumenti që zvogëlonte pagat e të gjithë qytetarëve e kishte bërë gati stafi civil dhe që nuk kishte të bëjë me Qeverinë, raporton Ekonomia Online.

Ai ka thënë se ka kërkuar të hiqet dokumenti që kur e ka parë.

“Atë koncept dokument e kanë përgatit stafi civil, dhe nuk është qëndrim i Qeverisë. Kur e kam parë, kam kërkuar që të hiqet” tha Murati.

Të ngjashme