Gjendja e rënduar pas vërshimeve, Mehaj: Jemi të gatshëm për të reaguar bashkë me ekipet e specializuara të FSK-së

Prishtinë | 19 Jan 2023 | 16:40 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se pas reshjeve të mëdha që po vazhdojnë dhe vërshime në shumë komuna të vendit, autoritetet zyrtare janë duke e monitoruar pandërprerë situatën në terren.

Ai ka bërë të ditur se Ministria e Mbrojtjes është në gatishmëri të plotë të reagojë, varësisht nga kërkesat për mbështetje të Agjencionit për Menaxhimin e Emergjencave.

“Ministria e Mbrojtjes, bazuar në Planin e  Reagimit Kombëtar në Emergjenca,  është në gatishmëri të plotë të reagojë, varësisht nga kërkesat për mbështetje të Agjencionit për Menaxhimin e Emergjencave”, ka shkruar Mehaj në Facebook.

“FSK si çdoherë, në secilën situatë emergjente, është e gatshme plotësisht, me të gjitha kapacitetet e saj në dispozicion, që të realizojë detyrën ligjore të mbështetjes ushtarake të autoriteteve civile dhe qytetarëve tanë pa dallim”.

Të ngjashme