Hajde lujna tezesh!

Prishtinë | 22 Jan 2023 | 19:39 | Nga Valon Syla

Tezakja, pra bash çika e tezës e presidentes Vjosa Osmani është emëruar ta udhëheqë fondin 69 milionë euro të bujqësisë, në ministrinë e Pecit, ministrit të partisë së vet.

Ambasada britaneze këtë tezaken e kish vlerësu jokompetente dhe joprofesionale dhe s’i ka dhënë poena.

A i thojnë kësaj pune nepotizëm? A i thonë sjellje korruptive? Pse po e injorojojmë aferën e Martin milionerit?

Kjo qeveri po hyn në baltë e Kosova s’ka me mujt me dalë prej lloçit e baglave edhe shumë vjet.

Mos teze se nuk bëhet kjo punë.

Të ngjashme