I lanë mbi tavolinë, Qeni ua hëngri katër mijë dollarë

Prishtinë | 05 Jan 2024 | 12:54 | Nga Ekonomia Online

Cesil është një qen shumë i mirë, por ka shije të shtrenjtë.

Pronarët e saj, Clayton dhe Carrie Law, lanë një zarf me 4,000 dollarë para në tavolinë dhe kur u kthyen zbuluan se Cecil i kishte ngrënë.

Pronarët e tij ia dolën të ngjisnin pjesën më të madhe të faturave të grisura pasi ai i gjeti ato dhe i hodhi shumicën e tyre jashtë.

Ai është mjaft i madh, kështu që për fat të mirë nuk u lëndua.

Të ngjashme