Kjo qeveri mendon vetëm për ministrat e vet

Prishtinë | 01 Shk 2023 | 18:43 | Nga Vlora Dumoshi

Le të dalë Hekuran Murati të mbajë moral për ekonomi!

Kjo qeveri mendon vetëm për ministrat e vet. Dyfishon tatimet, manipulon me pagat, manipulon me mjekët, arsimtarët, policët dhe të gjithë.

Çdo vendim i kësaj Qeverie është rekord i zi për shtetin tonë. Edhe në kohë krize ata mbi ne. Nuk duan, nuk dinë dhe nuk munden.

Me shumë mjeshtëri po i zhveshni qytetarët. Punë të mbarë me Albinin!

Të ngjashme