Kompania “Frutex” vizitohet nga drejtori i BERZH-it

Prishtinë | 30 Mar 2023 | 13:16 | Nga Ekonomia Online

Kompaninë “Frutex” sot gjatë ditës e ka vizituar Drejtori i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), z.Sergiy Maslichenko, këtë e ka bërë të ditur drejtori i kësaj kompanie, Shaqir Palushi.

Ai përmes një shkrimi në facebook, ka shkruar se drejtori i BERZH-it është njoftuar nga afër me procesin e prodhimit të produkteve Golden Eagle, Natural100% dhe Relax.

Postimi i plotë:

Sot në kompaninë Frutex ishte për vizit Drejtori i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), z.Sergiy Maslichenko ku patën rastin të njoftohen nga afër me procesin e prodhimit të produkteve Golden Eagle, Natural100% dhe Relax.

Të ngjashme