Krerët e shtetit po sillen si analistë karshi situatës në veri të Kosovës!

Prishtinë | 06 Dhj 2022 | 21:28 | Nga Hajzer Salihu

Krerët e shtetit për situatën ne veri po sillen sikur të ishin analistë!

Pushteti ka detyra dhe përgjegjësi, dhe siç duket këta udhëheqës palaqo këtë akoma se kanë kuptuar!

Nëse nuk ke zotësi dhe aftësi për veprim, të paktën duhet të kesh shumë kujdes ne deklarimet kuturu, sepse pesha e deklarimit kur je ne funksion shtetëror, ka pothuajse të njëjtën peshë sikurse veprimi.

Me njerëz të dêshtuar edhe shteti mund të dështoj lehtësisht, e sinjal për këtë është situata e krijuar ne veri të vendit, i cili ka filluar të rreshqas komplet jashtë kontrollit shtetëror!

Sa më shpejtë që DËSHTAKËT të largohen nga institucionet shtetërore, aq ma lehtë do të kthehet shteti ne rrugëtimin e tij të nisur dekada me parë.

Të ngjashme