KRU “Gjakova” shpall konkurse për zyrtar Financiar dhe të Thesarit

Prishtinë | 09 Sht 2022 | 11:55 | Nga Ekonomia Online

KRU “Gjakova” ka bërë të ditur se ka shpallur konkurs për zyrtar Financiar dhe të Thesarit. Në njoftimin e kompanisë bëhen të ditura kriteret e konkursit.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për Konkurs – Zyrtar Kryesor Financiar dhe i ThesaritKRU “Gjakova” sh.a, ka shpallur konkurs pune për poziten;

1. ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR DHE I THESARIT.

Inkurajojmë të gjithë profesionistët që përmbushin kriteret e konkursit që të aplikojnë!

Bashkangjitur gjeni linkun e konkursit, të publikuar;https://www.kru-gjakova.com/…/Zyrtar-kryesor-financiar…

KRU “Gjakova” Sh.A.09.09.2022.

Të ngjashme