KRU “Prishtina” njoftim për konsumatorët e Bresjes dhe Uglarit

Prishtinë | 24 Mar 2022 | 14:29 | Nga Ekonomia Online

KRU “Prishtina” ka njoftuar se me 26 mars 2022 do të do të realizohen punime teknike, do të zhvendoset gypi i ujit AC 350 mm në fshatin Bresje të komunës së Fushë Kosovë.

Për këtë arsye pa furnizim me ujë të pijshëm , pasnesër duke filluar nga ora 08:00-16:00 do të mbesin konsumatorët e një pjese të fshatit Uglar dhe Bresje ( pjesa te tregu).

“Realizimi i punimeve teknike po bëhet gjithnjë për një infrastrukturë më të mirë dhe më funksionale të ujit”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme