Kryeministër, nuk zgjidhet problemi i vrasjes së grave me statuse patetike në Facebook!!!

Prishtinë | 01 Dhj 2022 | 12:48 | Nga Adriatik kelmendi

Veç edhe nja dy-tri statuse në Facebook të Kryeministrit dhe të ministrave edhe zgjidhet problemi i vrasjes së grave!!!

Keq që gjykatësit, prokurorët dhe komandantët e policisë nuk shkruajnë shumë në rrjete sociale, se edhe ata do të përpiqeshin të shfajësoheshin nga dështimi me ndonjë fjali patetike!

Rendi i dorëheqjeve duhet të fillojë nga qeveria, e të kalojë në gjyqësi dhe polici.

Me këta njerëz të njëjtë, në poste të njëjta e me arsyetime të njëjta vetëm do të vazhdojmë t’i shohim të vriten gratë.

Gratë po kthehen në statistikë se në postet kyçe të aparatit shtetëror janë ata që gjithmonë fajtorin e shohin te tjetri.

Boll!

Të ngjashme