Kryeziu: Qeveria, Presidenca dhe Kuvendi u bënë bashkë në mbrojtje të Kushtetutës

Prishtinë | 17 Jan 2022 | 10:40 | Nga Ekonomia Online

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, ka reaguar pasi Serbisë iu ndalua mbajtja e referendumit në Republikën e Kosovës.

Ai ka thënë se Qeveria, Presidenca dhe Kuvendi i Republikës së Kosovë u bënë bashkë në mbrojtje të Kushtetutës.

Postimi i tij i plotë:

Qëndrimet tona janë edhe veprime tona, pat paralajmëruar kryeministri Kurti me 29 dhjetor 2021 në lidhje me e referendumin e Serbisë në Kosovë. Qëndrimet përveçse veprime i bëmë edhe vendime të zbatuara.

Qeveria, Presidenca dhe Kuvendi i Republikës së Kosovë u bënë bashkë në mbrojtje të Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës, dhe kundër mbajtjes së referendumit të Serbisë në Kosovë dhe praktikave të dëmshme të deritanishme.

Të ngjashme