Kujdes, një pjesë e trupit nuk duhet larë kurrë

Prishtinë | 24 Mar 2024 | 05:08 | Nga Ekonomia Online

Një higjienë e pastër është gjysma e një shëndeti të mirë. Madje të gjithë mjekët këshillojnë dushin çdo ditë që trupi të qëndrojë i pastër.

Mirëpo është një pjesë e trupit tuaj, ndaj të cilës duhet të bëni kujdes.

Kërthiza është pjesa e trupit e cila mban numrin më të madh të baktereve. Madje sikur çdo ditë të bëni dush ato baktere nuk zhduken krejtësisht.

Por, bëni kujdes nuk duhet ta pastroni kërthizën sepse rrezikoheni rëndë.

Por në disa raste mund ta pastroni me pambuk dhe alkool në mënyrë që të mos krijohen infeksione të mundshme.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme